• Workshop Funding

  Op donderdag 16 mei 2019 organiseert GrowthMatters in samenwerking met PIM Noord-Holland een workshop over funding. Hoe financier ik als innovatieve ondernemer mijn groeiambitie? Welke mogelijkheden zijn er en wat is relevant voor mijn onderneming? Door de vele financieringsmogelijkheden die er zijn, zie je als ondernemer vaak door de bomen het bos niet meer.
   
  In de workshop Funding geven Joep van Gelder van KplusV, Roderick Alberti (expert van de Rabobank) en ervaren ondernemer Hans Janssen inzicht en tips over hoe je de groei van je onderneming succesvol financiert.
   
  De workshop vindt plaats in het M-gebouw in het hart van Hilversum (met gratis parkeergelegenheid). Om half 6 ontvangen we je met soep en brood. De workshop eindigt om half 9 met een Gooise borrel. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.

   

  Voorlopig programma

   

  17.30 Ontvangst met soep en brood

  18.00 Opening en introductie GrowthMatters

  18.10 Joep van Gelder (K+V) over PIM

  18.40 Hans Janssen vertelt vanuit zijn ervaring als ondernemer en investeerder

  19.10 Roderick Alberti van de Rabobank over de financiering van de groei van je onderneming

  19.40 Bespreking cases

  20.25 Afsluiting

  20.30 Gooise borrel
   
  Over PIM
  Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Innovate Today en ACE. PIM helpt innovatieve en duurzame MKB’ers met financieringsvragen. Dit doet PIM door middel van het geven van maatwerkadvies, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten.

   

  Meld je hier aan!

  All Posts
  ×