• 26 juni: Workshop Business Model You

  Welke waarde voeg je toe als ondernemer?

 • Workshop Business Model You

  Op woensdag 26 juni 2019 organiseert GrowthMatters de workshop 'Business Model You'.

   

  Merk je dat je de balans tussen werk en privé kwijt raakt omdat je als ondernemer altijd ‘aan’ staat? Zoek je juist meer uitdaging of word je onzeker als je denkt aan de groei van je onderneming en jouw rol daarbinnen? Deze workshop Busines Model You, voor ondernemers en ZZP’ers, helpt je om aan de slag te gaan met jouw toekomst.

   

  Het zijn spannende tijden om als ondernemer of ZZP’er aan de slag te gaan en blijven. Opdrachten werven, het juiste talent aantrekken, een goed businessmodel definiëren… Maar ook op inhoudelijke gebied verandert er voor veel ondernemers veel door de technologische ontwikkelingen die zich in rap tempo voltrekken. Welke impact hebben de veranderingen op jouw werkzaamheden en jouw onderneming? Is jouw onderneming/werk over vijf jaar nog hetzelfde? Wat vind je leuk, welke waarde voeg je toe als mens én ondernemer?

   

  Deze workshop Business Model You geeft je een steuntje in de rug om erachter te komen welke kant je op wilt met jouw loopbaan. Business Model You is gebaseerd op het Business Model Canvas, de één-pagina-Canvas-methode die al duizenden organisaties en personen wereldwijd heeft geholpen zichzelf opnieuw uit te vinden.

 • Programma

  17.30 Inloop met soep en broodjes
  18.00 Introductie Business Model You door Gerard Scheenstra en Caroline Dutry van Haeften
  19.00 Zelf aan de slag met Business Model You
  20.00 Afsluiting met een borrel

   

  Datum: Woensdag 26 juni 2019
  Locatie: M-gebouw in Hilversum
  Kosten: € 35 (inclusief het boek Business Model You).

   

  Over Gerard Scheenstra
  Gerard Scheenstra is creatieve ondernemer, bedrijfskundige, coach en gastdocent/spreker. Sinds 1986 is hij werkzaam in het bedrijfsleven en hij is al een kleine twintig jaar actief als meervoudig ondernemer en coach. Verandering is de enige zekerheid, aldus Gerard: “Disrupt or be disrupted is the new normal”. Vanuit het business label Knowvium heeft hij o.a. de Meten Coachen Actie (MCA) Methode ontwikkeld en past die toe als coach en business coach.

   

  Over Caroline Dutry van Haeften
  Caroline Dutry van Haeften is coach, adviseur en trainer. Ze is ongeveer 5 jaar werkzaam als coach waarvan drie jaar binnen de media-industrie. Mensen verder helpen in hun ontwikkeling is een echte passie van Caroline. Dat doet ze onder meer in het Talent Development Program van Media Perspectives, maar ook als zelfstandig coach vanuit haar eigen bedrijf.

   

  Meld je hier aan!

 • Ik kom ook!

  All Posts
  ×