Return to site

Workshop: Strategisch Plan

Als ondernemer met groeiambitie is het belangrijk een goed strategisch plan te hebben. GrowthMatters helpt ondernemers graag een goed strategisch plan te formuleren! Dat doen we op 5 juli van 18:30 tot 21:00. De locatie is de Switch op het Media Park in Hilversum.


Doel

 

Het doel van de workshop Strategisch plan is een beeld krijgen wat een strategisch plan nou precies is en hoe het tot stand komt. Er zijn drie leerdoelen:

- Weten wat de onderdelen van een Strategisch Plan zijn
- Het proces begrijpen dat wordt gevolgd voor het opstellen van een plan
- Weten welke tools of modellen worden gebruikt voor het maken van een strategisch plan o.a. marktdefinitie, segmenteren, Attractiviteit/Fit, Porter 5 forces, SWOT

 

Tijdens de training van twee uur gaan we dieper in op de marktdefinitie en segmenteren aan de hand van een oefening voor je eigen bedrijf.


Station10

 

De workshop wordt gegeven door Heiko Bleeker van Station10. Heiko Bleeker is partner Strategie en Business Development van Station10. Hij is gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. 

 

Station10 is een onafhankelijk bureau dat waardevolle verandering realiseert, van strategie tot implementatie. Het bedrijf biedt organisaties de kennis, ervaring en slagkracht om samen veranderingen te bewerkstelligen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK