Return to site

GrowthMatters start radioshow op New Business Radio

GrowthMatters, het groeiprogramma voor ondernemers in de regio Gooi en Vechtstreek, start nu ook met een radioshow op New Business Radio. Die zal dit jaar in totaal zes keer te beluisteren zijn. Uitzending is de derde donderdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur in maart, april, mei, september, oktober en november.

In het programma komen ambitieuze ondernemers uit de regio aan het woord. Donderdag 21 maart zijn dat Irmelin Waalkens van Solarclarity uit Weesp en Thijs Spooren van Vixy uit Hilversum.

Bert Kok en Rick van Dijk praten met hen over de problemen die zij als ondernemers met groeiambitie ervaren. Wat komt er allemaal kijken als je met je bedrijf de volgende stap wilt zetten? Welke hulp kan je daarbij gebruiken en is een rol voor de overheid?

GrowthMatters is eind 2017 van start gegaan. Zeven gemeenten (Hilversum, Blaricum, Gooise Meren, Huizen, Laren, Weesp en Wijdemeren) ondersteunen het initiatief. Het is de bedoeling dat GrowthMatters uitgroeit tot een platform dat ondernemers uit de regio verbindt met partijen die hen kunnen helpen te groeien zoals gemeenten en financiers.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK